Telescop Celestron StarSense Explorer LT 70AZ

Telescop Celestron StarSense Explorer LT 70AZ

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Incepator, Avansati

9.8/10

Aplicabilitate

9.8/10

Pro

  • Tip telescop: Refractor
  • Ideal pentru: Incepatori si Intermediari
  • Zoom optic: 165x

Celestron a reinventat telescopul manual cu StarSense Explorer – primul telescop care foloseste smartphone-ul pentru a analiza cerul noptii si a calcula pozitia sa in timp real. StarSense Explorer este ideal pentru incepatori, datorita interfetei usor de utilizat a aplicatiei si a tutorialelor detaliate. Este ca si cum ati avea propriul ghid turistic personal al cerului noptii.

Andocati, lansati, explorati

Lasati in urma hartile stelare complicate, aplicatiile imprecise de planetariu si monturile computerizate. Cu StarSense Explorer, localizarea obiectelor nu a fost niciodata mai usoara, mai rapida si mai precisa. In cateva minute de la configurarea telescopului, veti naviga pe cer cu incredere.

Este suficient sa va plasati telefonul in docul unic StarSense si sa lansati aplicatia StarSense Explorer. Dupa alinierea telefonului la optica telescopului (o procedura rapida, de 2 minute), StarSense Explorer genereaza o lista cu obiectele ceresti vizibile in prezent. Faceti selectia dvs. si pe ecran apar sageti care va ghideaza in timp ce mutati telescopul. Cand obiectul este gata de vizualizare, ochiul de bou devine verde.

Telescop Celestron StarSense Explorer LT 70AZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *