Telescop Levenhuk Skyline Travel 80

  • de

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Incepator, Avansati

9.7/10

Aplicabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Ideal pentru observatii detalii fine
  • Constructie solida

Acesta este un instrument optic excelent pentru observatii la unele obiecte astronomice extinse, dar si pentru observatii terestre. Este o alegere potrivita pentru astronomul incepator si va fi excelent pentru primele observatii. Chiar si un copil poate utiliza acest instrument datorita manipularii usoare.

Telescopul Levenhuk Skyline Travel 80 este perfect pentru observarea Lunii si planetelor mari ale sistemului nostru solar. Este mai putin potrivit pentru observarea obiectelor DSO mai slab stralucitoare. Recomandam efectuarea tuturor observatiilor departe de lumina oraselor. Telescopul se poate lua in orice excursie datorita greutatii reduse si designului compact.

Geanta de depozitare si transport inclusa in set este suficient de mare nu doar pentru tubul optic, montura si trepied, ci si pentru toate accesoriile optice.

Setul contine oculare, ocular Barlow, si oglinda diagonala. Puterea de marire maxima cu obiectivul inclus este de 132x. Astfel ca puteti face observatii detaliate ale craterelor lunare, planetelor Saturn, Marte si detaliile atmosferei planetei Jupiter. Telescopul va fi un inlocuitor excelent pentru o luneta terestra intrucat va avea o imagine corect orientata.

Observati ca montura alt-azimutala este usor de manipulat. Trepiedul este din aluminiu iar picioarele sunt reglabile pe inaltime. Exista si o tavita cu accesorii. Tubul optic are o mica busola pentru orientare rapida si gasirea obiectelor ceresti.

Caracteristici:

– destinat observatiilor terestre, lunare si planetare

– tub optic cu design usor si compact

– alegerea perfecta pentru un adolescent sau un incepator in domeniul astronomiei

– perfect pentru observatii din natura

– montura simpla alt-azimutala

– puterea de marire cu ocularul inclus: 132x

– geanta pentru transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *